Koninklijke Cano Club Mechelen

KCCM organiseert

Lienne 2024

Een weekend vol races en plezier

Kccm nodigt je uit

voor een opwindende kajakweekend op 2 en 3 maart, gehouden bij de Camping Chalet-Weekend aan de oevers van de Lienne.

Zoals voorgaande jaren bieden we drie dynamische wedstrijden: het Belgisch Kampioenschap sprint op zaterdag, de classic, en de energieke massastart als grandioze afsluiter op zondag. Terwijl deelnemers strijden in deze adembenemende races, kunnen toeschouwers genieten van de gezellige sfeer, met een aanbod van verfrissende dranken en heerlijke worsten gedurende het weekend.

Deze combinatie van sportieve uitdagingen en ontspannende gastvrijheid langs de Lienne belooft een weekend vol avontuur, sportiviteit en samenzijn. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van ons kajakweekend vol spanning en plezier!

Bij een te lage waterstand zal onze wedstrijd verplaats worden naar de Ambleve

BK Sprint

We zijn verheugd om, zoals in voorgaande jaren, onze jaarlijkse kajaksprintrace te organiseren op zaterdag. Deze uitdagende wedstrijd bestaat uit twee manches, waarbij de uitslag bepaald wordt door de snelste tijd. Deelnemers van alle niveaus zijn welkom.

Classic Race

Deze classic, met een duur van ongeveer 25 minuten, is een echte test van kracht en strategie. De atleten starten individueel om de minuut. De startvolgorde is zorgvuldig bepaald op basis van de prestaties in de Beker van België, waardoor de meest competitieve en spannende race-ervaring wordt gegarandeerd.
De race begint bij Chauveheid en we volgen de kronkelende waterweg naar onze pittoreske finishlijn bij de camping Chalet-Weekend.

Mass Start

We sluiten ons weekend af met de masstart. Na twee succesvolle edities kijken we met spanning uit naar nog een indrukwekkende race. Deze unieke wedstrijd, de helft zo lang als onze classic race, is een ware test van snelheid en strategie. De startvolgorde zal bepaald worden door de resultaten van de classic race. Deelnemers zullen zij aan zij starten, wat zorgt voor een adembenemend en dynamisch spektakel vanaf het eerste moment.

Wat je moet weten

Verplicht gebruik maken van ons inschrijvingsformulier

When available

Timing by Racegorilla

Koninklijke Cano Club Mechelen kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor gelijk welke lichamelijke of stoffelijke schade , opgelopen voor , tijdens of na de wedstrijden.

nl_NLDutch