Koninklijke Cano Club Mechelen

KCCM

InItiaties

Never Do the Same Workout

Waarom leren kajakken bij KCCM

Ben je geïnteresseerd in watersport, op zoek naar een aparte en afwisselende hobby of zoek je een bezigheid die gewoon leuk en ontspannend is? Dan is kajakvaren echt iets voor jou!

Ontdek je eigen mogelijkheden, want zodra je de techniek onder de knie hebt staat er een hele waaier van recreatie- en sportactiviteiten voor je open.

In onze club leer je kajakken onder begeleiding van gediplomeerde monitoren, zodat de veiligheid van beginners én gevorderden maximaal gegarandeerd wordt.

Praktische Informatie

6 zondagen lang leren wij jou de kneepjes van het vak. 1 les duurt telkens 1u30. Op het eind van de lessen zal je een examen moeten afleggen

Na de initiaties

Lessen afgerond en brevet op zak? Dat is maar het begin van je verhaal bij ons. Als je dit wil kan je lid worden van onze club. Krijg de rest van het jaar toegang tot ons materiaal, neem deel aan trainingen en neem deel aan allerlei leuke activiteiten. Dit alles na betalen van het lidgeld.

Belangrijke informatie

De lessen zijn voor iedereen die een minimum leeftijd heeft van 8 jaar. Een vereiste is ook dat je moet kunnen zwemmen

Het is mogelijk om je bij ons om te kleden in onze vernieuwde kleedkamers. Neem daarom vooral reserve kledij mee. Wij raden ook aan om tijdens de initiatie niet al te losse kleren te dragen

Onze eerste reeks zal starten op zondag 5 mei 2022. Mits voldoende inschrijvingen start er een tweede reeks op 16 juni.

Wat je moet weten

Won’t Happen In One Day

Initiaties voltooid?

nl_NLDutch